Φωτογραφίεςαπό το Λιμποβίσι και το Καταφύγιο Άγριας Ζωής

Gallery Thumb II

Μονοπατια Λιμποβισιου

Από το καφενείο, δίπλα από την πέτρινη πηγή, ξεκινάει το μονοπάτι περιήγησης στα Κολοκοτρωνέικα λημέρια. Η σύντομη διαδρομή περνάει μέσα από τα ερείπια του παλιού χωριού και καταλήγει σε ένα φυσικό μπαλκόνι όπου και βρίσκεται το αλώνι του χωριού.Από εκεί ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει την πανοραμική θέα του Λιμποβισίου και την επιβλητική κορυφογραμμή του Μαινάλου.

Παναγια Αρκουδορεματος

Η εκκλησία της Παναγίας Αρκουδορέματος βρίσκεται στο τελείωμα μιας μαγικής πεζοπορικής διαδρομής που εννώνει την Πιάνα με το Λιμποβίσι περνώντας μέσα από το πυκνό δάσος και τα ερείπια του χωριού Αρκουδόρεμα.

Gallery Thumb II
Gallery Thumb III

Μουσειο

Το μουσείο Λιμποβισίου στεγάζεται στο πατρικό σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του πρωτεργάτη του Ελληνικού απελευθερωτικού αγώνα.

Καφενειο

Στο Λιμποβίσι λειτουργεί και το καφενείο μας, ένα γραφικό πέτρινο κτίριο στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας δίπλα στο τζάκι, ή με θέα το ελατόφυτο Μαίναλο.

Gallery Thumb IV
Gallery Thumb V

ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η αναστηλωμένη εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου λειτουργούσε από τα χρόνια της Επανάστασης όπως προδίδει η καμπάνα της, με έτος κατασκευής το 1831.